DD - METALOPRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA - ŽIVINICE
alfe-mi@bih.net.ba
++387 35 77 25 11

 

MOBIL SISTEM CONTAINER

ROLO VRATA

ALUMINIJSKE KONSTRUKCIJE

 

  english

 

AlFe-Mi Aluminijske Konstrukcije

AlFe-Mi FASADE
AlFe-Mi
PROZORI
AlFe-Mi
VRATA

 

skica7.jpg (26721 bytes)         

 AlFe-Mi sistem fasada, prozora i vrata, prave se od profila izrađenih od ekstrudirane aluminijske legure AlMgSiO5, sa prekidnom čvrstoćom od 250 N/mm2.
Profili su zaštićeni postupkom anodne oksidacije prema DIN 17 611 u više različitih boja kao i dekorativnim bojenjem plastificiranjem, u svim nijansama po želji kupca i ton karti "RAL".
Sistem obezbjeđuje besprijekornu zaptivenost, a euro-žlijeb u aluminijskim profilima omogućuje smještaj okova za otklopno, zaokretno ili kombinirano (dvostruko) draykeep otvaranje.
AlFe-Mi sistem je ostakljen jednostrukim, dvostrukim ili termoizolirajućim staklom u gumenim brtvama i sa trajno plastičnim kitom sa prekidom termičkog mosta.

 

NOVO NA BiH TRŽIŠTU

EURO - Meeth natur - MASSIV

Novi Meeth - prozor postavlja nove mogućnosti u tehnici prozora. Prozor je izrađen bez kompromisa i spaja optimalno sve prednosti dva materijala - plastičnog materijala i aluminijuma. Pri tome novi Meeth prozor zadovoljava svim zahtjevima - kako sa tehničkog tako i sa ekološkog stanovišta. Ovaj ekološki sistem prozora osim toga nudi brojne kombinacije, s obzirom da se po sistemu dogradnih jedinica mogu međusobno kombinirati svi elementi.
Ne samo prozori, nego i vrata su elementi tog sistema; skoro se svaki otvor na građevini može zatvoriti Meeth - proizvodima. Mi ništa ne ostavljamo otvoreno!

LUDO.jpg (62303 bytes)

Brojni modeli: